H&M vs. By Malene Birger?

Måske har det ikke været meningen, men det er da pudsigt så meget det ligner! Da jeg var i Fields i sidste uge fik en kjole, i vinduet hos H&M mig til at stoppe op, jeg tænkte med det samme Malene Birger da jeg så den, for hendes Kellin strikkjole har jeg altid fundet ganske skøn og jeg bemærker åbenbart hvis noget minder om den.

På H&M kjolen er de hvide ærmer godt nok længere og der er knapper på skuldrene, dog er den grov i strikken som Malene Birgers. Måske er der ikke meget hokus pokus i en stribet kjole, men jeg synes nu det er spøjst især når der oven i købet hænger en stribet cardigan ved siden af, der fik hele butiksvinduet til at være ret By Malene Birger agtigt. Kan I også se lighederne?

Comments

  • Guapízimo says

   Jeg ville også hellere vælge BMB kjolen, særligt fordi jeg altid godt har kunne lide den.

 1. says

  haha sejt spottet! synes de er meget ens, og tror ikke det er tilfældigt. dog synes jeg faktisk h&m’s ser flottere ud, men den er jo nok ikke i ligeså god kvali.

 2. says

  Haha, hvor sjovt. Malene Birger er nu til hver en tid at foretrække! Hvis det altså ikke er pengepungen, der taler ;)

 3. says

  Gud ja, der er godt nok (for) stor lighed. Men det er ikke engang sikkert, at det er MB som H&M har kopieret, for ofte bliver de forskellige mærker jo inspireret af de samme trendrapporter og shows. Og jeg synes faktisk ind i mellem, at MB’s ting også ligner lidt for meget noget fra de “store” designere. Det er svært at være original i dag :-) Men ligheden er godt nok slående her :-)

  • Guapízimo says

   Det har du helt ret i og BMB finder sikkert også inspiration andre steder, men det er nu sjovt at se ligheden her, især når det nærmest gælder to varer ved siden af hinanden.

 4. says

  Hold da op :) Der er godt nok vildt! Men synes generelt mange finder inspiration hos hinanden, synes fx mange fra cfw virkede MEGET Rick Owen inspirerede :) Så som Mette skriver, det er vist svært at være original.. Udover det, synes jeg ikke at der var noget voldsomt nyt til cfw, nu når jeg tænker over det :)

  • Guapízimo says

   Helt sikkert og noget inspiration er så mere tydelig end anden som i dette tilfælde ;)