H&M vs. By Malene Birger vol. 2

Der er ikke engang gået en måned siden jeg sidst bloggede om tøj fra H&M der lignede noget der var inspireret af By Malene Birger, da jeg så igen i går spottede nogle sager i H&M i bedste By Malene Birger stil, syntes jeg næsten det var lidt komisk. Jeg skal ikke gøre mig til dommer overfor om det er inspireret eller ej, jeg synes bare det er et sjovt sammenfald, da jeg så tørklæderne stoppede jeg med det samme op og tænkte “EJ de minder mig da om noget” og det gik hurtigt op for mig hvad, Malene Birgers AW12 tørklæder, der dog er lidt mere nedtonede i farven.

Jakken synes jeg også var i god BMB stil med “læder”ærmerne og da jeg kom hjem og fik googlet lidt fandt jeg ud af at det da også mindede lidt om noget jeg havde set før. De er selvfølgelig langt fra at ligne hinanden, men da jakken nu hang sammen med tørklæderne, kunne jeg ikke lade være med at blive opmærksom på den.

Da jeg gik videre rundt i butikken, som i øvrigt er den der ligger i Fields syntes jeg også der var flere ting i samme grønne nuance som der er i BMB’s nuværende SS12 kollektion, jeg droppede dog at lege inspirations detektiv, for så kunne jeg nok ikke bestille andet og det gælder sådan set ikke kun H&M ;-)

Comments

 1. says

  De ligner godt nok meget! Kan ikke lade være med at tænke de har fået inspirationen til jakken fra Malene Birger også.

  • Guapízimo says

   Ja jeg synes nemlig den er ret BMB inspireret, i hvert fald sådan generelt af hendes stilart.

  • Guapízimo says

   Ja total hint, ha ha. Hvis jakken havde hængt et andet sted for sig selv er jeg ikke sikker på at jeg havde fået BMB tanken.

  • Guapízimo says

   Tak Milana, tror jeg har savlet så meget over BMB’s sager, at det sidder fast på nethinden ;)

  • Guapízimo says

   Ja det må man sige, havde H&M skruet lidt ned for farven havde de nærmest været ens.

  • Guapízimo says

   Tak, nu ender der med at gå sport i den, det bliver sjovt næste gang jeg skal i H&M :P

 2. Heidi says

  Vildt en lighed, du har spotte eyes ;O)
  Jakken fra H&M ser nu fin ud, kunne være man skulle spotte den tættere på en dag.

  • Guapízimo says

   He he tak Heidi og ja jakken så nu også ud il at være pæn som den hang der, ved dog ikke hvordan den sidder når man får den på.

 3. says

  Synes faktisk er det er lidt skræmmende at det minder så meget om hinanden. Selvfølgelig kan man godt se forskel, men ligheds tegnene er der helt bestemt også.

  • Guapízimo says

   Ja og lidt sjovt at tørklæderne lige er i gul og grøn (og så er der også et beige og BMB havde et blåt) men altså hvorfor har H&M ikke valgt pasteller, eller bare andre farver – meget pudsigt sammenfald! ;)

 4. says

  Det er vel i bund og grund, det H&M lever af…. hurtig efterligning…. lige på grænsen til kopiering ;)
  Lidt sjovt, at de så bevidst udstiller tingene sammen ;)

  • Guapízimo says

   Ja jeg synes bare ikke altid det har været så tydeligt, der har Zara i en del år vidst været førende på den front – med mindre man kigger på de firmaer der direkte kopierer.

  • Guapízimo says

   Ja det er det, kan ikke lade være med at tænke på om der hængere mere ;)

 5. says

  Vildt at MB nu er en designer de kigger til for “inspiration”. Jeg vil nu til hver en tid hellere have the real deal. :)

Trackbacks