DIY Paris t-shirt

Translate

Da jeg var i Berlin købte jeg et par billige bomulds t-shirt med hjem til ca. 40 kr. stk. jeg havde nogle DIY’s i tankerne og et af dem var at få et kæmpe Eiffeltårn på en t-shirt. Jeg havde nemlig et samlesæt der godt nok har været et Eiffeltårn her, men jeg valgte at skille det ad, til fordel for eksperimentet.

Jeg gjorde t-shirten våd, vred det meste vand ud og var heldig at have en skobakke liggende jeg kunne bruge til at lægge imellem stoffet, så blegningen ikke gik igennem på bagsiden. Træbrikkerne blev lagt på plads.


Med klor i en forstøver sprøjtede jeg på og omkring figuren.

Da jeg var nået godt rundet over det hele og blegningen havde virket, fjernede jeg træbrikkerne igen…

…og skyndte mig at give t-shirten en tur med bruseren, da jeg frygtede at det klor der var sprøjtet på ville løbe ud og ødelægge mønsteret.

T-shirten efter den er vasket og tørret. Jeg er ganske tilfreds med resultatet jeg er endt med, en gang Eiffeltårn møder vulkanudbrud eller noget i den stil. Jeg prøver allerede at udtænke nye idéer til t-shirt blege projekter og så er dette projekt jo egentligt ikke det første, lavede en med nogle stjerner i august sidste år.

Hvad siger I til min t-shirt, kan I lide den eller ej?

Comments

  • Guapízimo says

   Måske er det bare kloret der gør det, det samme skete sidst jeg blegede sorte jeans og tak!

 1. says

  Sikke et flot resultat! Og er ret vild med motivet (elsker alt der har med Paris at gøre ;-)) Hvis man dog bare havde tålmodighed til at springe ud i sådan noget selv…

  • Guapízimo says

   Mange tak og jeg prøver tit selv at opstøve tøj med Eiffeltårnet, men når det ikke er så nemt er det sjovt at lave det selv og det tog faktisk ikke særlig lang tid :)

  • Guapízimo says

   Mange tak og det må du da endelig gør og blogge om, hvis du kaster dig ud i det :)

  • Lisa says

   Hej Miss M.
   Jeg følger din blog, men kan pt ikke komme ind på den grundet der popper en advarsel om virus op. Har du problemer på din side?
   Mvh Lisa

  • Guapízimo says

   Tak skal du have, jeg synes det er sjovt og ville ønske at jeg havde endnu mere tid til det :)

 2. Pixelerede finurligheder... says

  Ej hvor er det sejt!!!! :D Det ser altså virkelig fedt ud, kunne være at man skulle kaste sig ud i noget lignende, jeg tænker, at man måske kunne smøre mønstret ind i klor også lave det omvendt? Jeg kunne godt finde på at prøve med et par eller to til kæresten også.. ih :D

  • Guapízimo says

   Det kunne også være cool, men det må nok være lidt svært, så skal jeg nærmest klistre noget svamp-agtigt på træet først, der kan suge klor til sig.

  • Guapízimo says

   Ha ha, jamen jeg ville elske at lave en t-shirt (OG tørklæde) kollektion, dog ikke med bleget “print” alene ;)

  • Guapízimo says

   Tak og Moschino sagen har jeg godt nok sukket meget over, den er yderst misundelsesværdig! :)

 3. says

  Haha sejt, tænk at man kan det – vidste jeg ikke. Virkelig god idé, og et rigtig godt resultat – synes t-shirten er fed.

  Fashionbells.com

 4. Josie says

  tried this with a much smaller eiffel tower and it turned out beautiful! i love it!

Trackbacks