DIY Idéer til regnvejrsdage….

Det kan godt være jeg sidder et varmt sted lige nu, men jeg har hele tiden i baghovedet hvordan vejret var i Danmark inden jeg tog afsted og hvordan det sikkert vil være når jeg er tilbage. Jeg har derfor fundet lidt DIY’s frem blandt mine mange gemte bogmærker, som jeg godt kunne tænke mig at lave på de dage hvor vejret alligevel byder på indendørs hygge. Og så ser jeg mit hjem som en lille rede hvor der skal være hyggeligt at være både for os selv og vores eventuelle gæster. Et godt hygge element er levende lys og jeg er allerede i fuld gang med at udvide samlingen, vil dog gerne tilføje nogle hjemmelavede udgaver også.

 1. Her er det udklip af husbilleder sat omkring lys, det anbefales af bruge små elektriske lys, som jeg også allerede har købt 9 stk. af for en 10’er i Bahne. Jeg har tænkt mig at finde skylines fra forskellige storbyer, så det bliver små “city lights”
 2. En pude eller flere med særlige citater eller en sangtekst man holder af kunne være ret fint, bogstavskabeloner burde ikke være så svære at finde nu vi snart nærmer os skolestart. Og så vil sådan et pude DIY da være en god undskyld for mig, for at anskaffe en symaskine, he he.
 3. Det lyder måske lidt underligt at kalde fremstilling af Macarons for DIY, men de kom altså med her alligevel da jeg rigtig godt kunne tænke mig at forsøge at lave dem og det skulle lige præcis være de små gule miniudgaver her.
 4. Lysene her kan jeg rigtig godt lide, det naturlige element vil være fint i vores hvide stue og en hyggelig skovtur burde gøre at man fandt de kviste man skulle bruge, så skal jeg bare købe mig nogle billige glasstager og en god lim.

Jeg poster flere DIY idéer frem mod efteråret hvor det jo er ret oplagt at pusle med sådan noget og jeg kan forhåbentligt også poste billeder af tingene herover jeg selv har fremstillet med succes, selvom jeg ikke er helt sikkert på Macarons ender som de skal i første forsøg.

Comments

  • Guapízimo says

   Ja hurra for kreative bloggere der deler deres projekter, jeg kan sjældent selv finde på sådan noget.

 1. says

  Der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Tak frdi du har fundet det positive i det danske sommervejr – der findes faktisk ikke ret meget, der er hyggeligere end indendørs, kreative hyggesysler. Super inspiration!

  • Guapízimo says

   Næh det er bare om at få det bedste ud af det, jeg lader mig sjældent gå på af regnvejr, men det tidlige vintermørke vender jeg mig tilgengæld nok aldrig til. Det må bare “bekæmpes” så godt som muligt, med masser af hygge-lys!

  • Guapízimo says

   Ja og noget helt sikkert nemmere end andet, de franske makroner bliver nok det jeg prøve sidst :P

 2. says

  Super godt indlæg. Jeg holder nemlig ferie fra på mandag og skal blive her i DK. Det lader ikke til at der bliver meget sommer, så det er godt med et par ideer til DIY. Gerne flere af dem :))

  • Guapízimo says

   Skal gerne grave nogle flere frem, så kan jeg også selv holde styr på hvad det er jeg egentligt vil prøve at lave. Og hvis du få lavet noget af det, må du endelig vise resultatet :)

 3. Pixelerede finurligheder... says

  Jeg vil også lave franske makroner!!! :D elsker btw udtrykket “cute as a button”, som hun kalder dem :) Synes det er fedt, at du laver sådan en oversigt, så du kan “huske” og “gemme” gode guides :)

  • Guapízimo says

   Jeg tror jeg skal have sådan en silikone plade eller hvad det nu er, til at lave dem på. Det skal i hvert fald være så idiot-sikkert som muligt :D

   Må også heller lave en DIY kategori, til de indlæg der efterhånden har været på bloggen.

 4. says

  Jeg prøversmager gerne Macaroons! :)
  Ville også gerne prøve at lave dem….meeen tålmodighed er ikke min største dyd.

  • Guapízimo says

   Jeg er også bange for at det går helt galt, og så bliver jeg eder…. muggen! :P

 5. says

  Jeg kan godt lide, at du sidder i Spanien og bringer solstråleideer til efterårsramte danskere:-)

  Godt initiativ!

  • Guapízimo says

   Årh tak Liselotte, det er dejligt der bliver taget godt imod inspirationen :)

  • Guapízimo says

   He he må lige lave en forsøgs portion først, inden jeg deler ud af smagsprøver ;)

  • Guapízimo says

   Tak, kaster mig nok over det så snart jeg er hjemme igen, med mindre vejrguderne er søde ved os i DK.

 6. says

  Uha nogle fine DIY’er. Ja regnvejr er bare lige med krea tid. Ej, hvor ser de macarons vildt tasty ud! Tak for inspirationen og ha en dejlig weekend.