Nude negle med neon prikker

Lige for tiden kan jeg godt lide neutrale negle med et lille tvist og pt. er det perfekte tvist neon! Jeg har kun én rigtig neon lak (jeg ikke engang var klar over var neon da jeg bestilte den online), som er Bright Tights fra Essie og den fik lov til at komme i spil i går. Jeg har tidligere haft den på neglene alene, men det synes jeg bliver en tand for voldsomt.

Men i går valgte jeg altså at lægge en af mine favorit nude lakker, Topless & Barefoot fra Essie. Oven på duppede jeg så neon orange prikker med mit dotting tool jeg købte i en samlet pakke fra ebay, derinde fås de virkeligt billigt! Så nu har jeg prikker på neglene der hele tiden fanger mine øjne når jeg sidder ved tasteturet.

Jeg vil gerne lege lidt mere med nude og neon på neglene, så jeg skal helt sikkert have købt nogle andre farver også.

Comments

 1. Rikke krøger says

  Hvor ser der fint ud! Når jeg forsøger mig med flere farver på neglene flyder det hele altid lidt ud i kanterne når jeg lægger topcoar hvis du forstår hvad jeg mener? Gør du noget specielt for at det ikke sker? :)

  • Guapízimo says

   Jeg kender godt problemet, det kan også ske for mig. Jeg lod prikkerne tørre længe, men og det har gjort tricket eller jeg bare var heldig skal jeg ikke kunne sige ;)

 2. says

  Wow hvor ser det fint ud – og sikke en smart måde at få brugt en neonfarvet neglelak, for jeg giver dig ret, neon er for voldsom i sig selv. :)

  • Guapízimo says

   Tak Nicoline, jeg skal helt sikkert eksperimentere mere med det for jeg synes også det er fint :)

 3. says

  Sådan en flot tutorial! Jeg har faktisk lige købt en hvis neglelak med en meget spids børste til at lave lidt striber eller dots som dig :)

 4. says

  Hvor er det bare fint! Det virker også ret simpelt, så det kan da være at selv jeg også kan finde ud af det :-)

  • Guapízimo says

   Det er relativt simpelt og i hvert fald noget nemmere end at skulle prøve at lave lige streger ;)

 5. says

  Flot og tak for inspiration – jeg har også den neonlak, men synes også den er rigeligt skrap alene… Så den har bare stået der uden at blive brugt.
  Tror jeg skal besøge eBay ;)