Cool kamerataske – jeg luftede dyret

Black_Secret_KameraBagI går var jeg ude og fik luftet min fantastiske kamerataske, som er en showpiece model fra Black Secret jeg fik i sommeres i fødselsdagsgave. Den har været med mig en del gange, men det er første gang den er på bloggen og helt sikkert ikke sidste, den har allerede høstet en del opmærksomhed og det fortjener den bestemt også! ;)

Jeg har mange flere billeder fra den skønne tur ude i går, skal bare lige igennem dem, så de er nok på bloggen i morgen. Og senere på dagen i morgen finder jeg i øvrigt vinderen af DAY tørklædet.

Comments

 1. says

  Ej hvor er den bare helt vildt fin og hyggelig :-) Jeg er ret hooked på remmen med lynlås :-) Får bare slet ikke brugt min kamerataske fra Black Lily. Synes det er svært at få kameraet ordentligt ned i den.

  • Guapízimo says

   Tak og ærgerligt med Black Lily modellen, mon det er derfor de har lavet den nye lidt større?

  • Guapízimo says

   Ja det er den på mange måde, det ville især være fedt hvis man kunne bruge remmen fra tasken, på kameraet, så man ikke sådan har “dobbelt op” (hvilket dog ikke lige ses på billedet).

  • Guapízimo says

   Ja det må være ponyhår, desværre kom den ikke i produktion, men håber nu alligevel de tager en kamerataske med i en af deres kommende kollektioner, den sidste var enormt populær :)

Trackbacks