Oh My Clumsy Heart

ClumsyHeart
Min påklædning om sommeren er langt mere enkel end om vinteren og derfor kan jeg godt lide at bruge smykker, for at lede opmærksomheden lidt væk fra min meget enkle påklædning.

Jeg har længe haft et godt øje til flere af smykkerne fra Oh My Clumsy Heart, som bloggeren The Private Life Of A Girl står bag. Pt. overvejer jeg kraftigt, at klikke et par halskæder hjem.

ClumsyHeart_Mit stjernetegn er Krebsen og det symboliserer den første halskæde jo ganske fint. Desuden kender jeg nogle skønne mennesker inkl. min ældste datter, som har samme stjernetegn. Søhesten er et finurligt lille dyr, jeg altid har været begejstret for og fås den fx. som print på tøj eller et smykke er jeg ganske forfalden til at købe det.

Priserne er ganske fornuftige, halskæden med krabben koster fra ca. 210 kr. til 250 kr. alt efter længden på halskæden og søhesten koster enten ca. 166 kr. eller ca. 187 kr. alt efter kædens længde.

Nu hvor jeg har fødselsdag om en måneds tid, tænker jeg at det sagtens kan bruges som undskyldning for at købe et par smykker ;-)

 

Comments

  1. Louise says

    De er fine! Jeg er også til mindre enkle smykker om sommeren, det passer ligesom mere til sommertøj!

    • Guapizimo says

      Ja, det behøver netop ikke at være så prangende og en for stor og tung halskæde kan faktisk blive for meget i varmen.