En halskæde og mit stjernetegn

Necklace_crab
Krebs er det mest følsomme stjernetegn og det passer vist meget godt på mig. Dog er jeg ved blevet mere hårdhudet med årene og er ikke nær så følsom, som jeg har været. Men hey en krebs kan jo også bare gemme sig bag sit skjold for at undgå at blive såret.

Anyway, jeg kunne ikke lade være med at bestille en krebsehalskæde fra Oh My Clumsy Heart, da tiden nærmede sig for min fødselsdag, det er jo en ret god anledning til at købe noget til sig selv. Men det var nu også fordi udsalget i webshoppen lokkede og der var en anden lille ting jeg havde lyst til at købe.

Comments

  • Guapizimo says

   Tak Katrine, en ret fin halskæde til sommermånederne synes jeg og om vinteren kan den jo nemt forsvinde i et tørklæde ;-)

 1. says

  Den er rigtig flot din fine kæde med krebsen :-)
  Jeg er selv krebs, vi er også gode familiemennesker :-)
  Hilsner og en dejlig dag :-)

  • Guapizimo says

   Tak Maria, jeg fandt din kommentar blandt spam, men har netop godkendt. Og ja krebs er bestemt gode familiemennesker, det kan jeg også se på krebs omkring mig :)