Fokus på selvforkælelse i marts

fresia
Jeg havde en intention om at passe bedre på mig selv i 2017, komme ned i gear noget oftere og forkæle mig selv noget mere. Det er ikke gået helt efter planen de to første måneder af 2017, så jeg sætter alle sejl ind her i marts! Sådan lidt som et forsøg, ved sgu ikke helt om jeg kan finde ud af at koble ordentligt af. Jeg har masser af idéer til ting jeg kan lave der gør mig gladere, sundere og mere afslappet, men det skal selvfølgelig heller ikke blive stressende, hvis jeg føler jeg skal nå en masse. Men min marts måned må godt indeholde noget af det herunder.

Et besøg på planteskolen – De må snart få en masse nye forsyninger og jeg bliver i godt humør af at gå rundt blandt velduftende og farverige blomster og planter. Og så vil jeg nok også købe lidt planter med hjem.

Læse en bog – Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår jeg sidst har læst en bog (som ikke var en kogebog) og jeg vil gerne koble af fra onlineverdenen på den måde.

Købe 3-5 nye skønhedsprodukter – Jeg har stadig mit første skønhedskøb til gode i 2017, så det må være på tide med lidt nyt, der er noget hår og hud der skal plejes.

Afholde søndagsspa – Bare mig og en masse skønhedsprodukter, og god tid. Jeg springer alt for tit hårkuren, lakering af tånegle osv. over. Jeg føler at jeg trænger til en opfriskning fra top til tå og planen er at gøre det allerede på søndag.

Motion – Få gået nogle af de der lange ture jeg holder så meget af. De fine omgivelser her gør mig også i virkeligt godt humør.

Solbadning – Måske ikke så meget egentlig solbadning, men så snart der kommer en weekend med lunt vejr, så vil jeg ligge på en en solseng og powernappe, mens kroppen bliver varmet igennem.

Købe sommertøj – Bare en enkelt t-shirt eller to, så jeg er bedre forberedt på sommeren, sådan rent påklædningsmæssigt.

Det burde alle være ting der er til at overkomme for mig, intet af det lyder i hvert fald stressende i mine ører. Så jeg håber at jeg om en måned kan fortælle at jeg har været virkelig god ved mig selv.

Comments

  1. says

    Det lyder dejligt, hep hep :-)
    Jeg fik læst lidt over to bøger på min ferie i Thailand. Og har så læst næsten to bøger siden i lørdags. Er virkelig glad for at have genfundet min læselyst igen :-) Det føles så afstressende..

    • Guapizimo says

      Det kan jeg godt forstå at du er, det er nemlig lige præcis dejligt afstressende :-)