Blev bloggen startet grundet ensomhed?

ensomhed
Jeg har aldrig nogensinde følt mig ensom, jeg trives jo vældig godt med bare at være mig selv i al sin stilhed. Men nu hvor mit liv og omgangskreds er meget anderledes end mine første år i Spanien, kan jeg ikke lade være med at tænke på den første tid her.

Jeg har før fortalt herinde at jeg startede bloggen fordi jeg følte mig lidt “Palle alene i verden” hernede, med min interesse for mode, for det var hovedsageligt en modeblog i starten. Jeg var begyndt at læse lidt forskelligt blogs og der gik ikke mange måneder før jeg selv var i gang. Men måske var jeg i virkeligheden ensom, nu kan jeg se tilbage og tænkte at mit liv var ret “tomt”. Jeg havde faktisk ikke den store omgangskreds, eller folk omkring mig jeg anså som værende venner. Mine venner var få langdistance venner i Danmark, som jeg skrev med via computeren. Jeg havde brug for et eller andet at tage mig til og online er der ligesom en verden af muligheder, hvis ikke der sker så meget i det virkelige liv, for det gjorde der altså ikke i mit.

Tingene er meget anderledes nu og jeg tror en af grundene til at jeg ikke er nær så aktiv på bloggen længere, er at jeg pludseligt har enormt mange mennesker omkring mig. En uundværlig samling af venner og bekendte, som har fået mig til at blomstre og ikke være så indelukket. Hvor jeg før altid ville foretrække at blive hjemme i reden, så kan jeg nemt lokkes ud hvis jeg ved, at jeg kommer til at se nogle rare mennesker. Og der skal meget til før jeg bliver fyldt op af indtryk og har brug for at trække stikket ud derhjemme.

Bloggen ser jeg et eller andet sted stadig som min lille bitte private ting og det er ikke noget jeg snakker så meget om. Nogle af dem jeg kender hernede ved sikkert godt at den findes, men samtaleemne er den altså ikke. Og selvom bloggen måske blev startet fordi jeg var ensom og tingene nu er helt anderledes, så føler jeg stadig ikke behov for at slippe den. For mig er den noget særligt, fordi den er min og kun min og noget jeg selv satte i gang for flere år siden. Og nu jeg nu alligevel, bare engang imellem har brug for at lukke mig lidt inde i mig selv, så kan jeg faktisk godt lide bl.a. at fordybe mig i bloggen.