Jeg har købt en Skin Roller

SwissClinic
SkinRoller
Jeg er gået all-in på skønhed for tiden, det har altid interesseret mig og jeg har jo især haft en ting med neglelak. Men nu er jeg begyndt at købe lidt flere produkter og især nogle af dem som lader til at være populære, jeg vil nemlig også prøve dem!

En af de ting jeg har købt er en Skin Roller fra Swiss Clinic. Min hud i ansigtet føler jeg altid har været lidt problematisk og lige for tiden gør jeg rigtig meget for at den skal se fin og sund ud. Jeg har mine rynker, fine linjer og små ar. Alt dette vil jeg gerne mindske og give huden glød, dette skulle Skin Rolleren kunne hjælpe med.

Det findes mange Skin Rollere på markedet og man skal helt sikkert passe på ikke at købe noget skidt. Jeg havde læst flere gode ting om rolleren fra Swiss Clinic og den har også været nomineret til Danish Beauty Award 2016, derfor følte jeg mig tryg ved mit køb. Hvad den helt præcist gør kan du læse mere om her.

Jeg prøvede Skin Rolleren for første gang i går aftes. Inden jeg kastede mig ud i det spekulerede jeg på hvordan det ville føles og især hvor rød min hud ville blive efterfølgende. Det gjorde ikke ondt og jeg havde ikke følelsen af at det var små nåle jeg kørte over huden. Da jeg var færdig kom jeg Rejuvenating Serum i ansigtet og jeg kunne tydeligt mærke huden “arbejde” oven på mikronålebehandligen. Jeg blev lidt rød, men ikke voldsomt, det så mere ud som om jeg havde fået sol i ansigtet og det føltes også lidt sådan.

Behandlingen skal jeg fortsætte en uge og så holde en uges pause inden jeg går i gang igen. I dag føler jeg allerede min hud virker mere frisk og har mere glød, fine linjer og rynker er dog nok præcis de samme, men jeg forventer heller ikke mirakler efter én behandling. Jeg er spændt på det videre forløb og skal nok fortælle mere. Jeg håber i øvrigt at jeg kan få taget nogle “før” billeder, så både jeg selv og I forhåbentligt kan se en forskel efter noget tid.