Påskeferie med en snert af sommer

beach_fun
Forud for påskedagene tjekkede jeg vejrudsigten og da der blevet lovet nogle dage med virkeligt fint vejr, besluttede jeg hurtigt at det skulle nydes til fulde. Påskedagene må siges at være mine yndlings helligdage, for det falder sammen med helligdage i Spanien og det eneste tidspunkt på året vi ellers har flere sammenhængene helligdage er i julen, men der er det jo ikke lige tilfældet at vejret kan være sommerligt.

Computeren blev lukket ned onsdag eftermiddag og så har den faktisk ikke været tændt før i går aftes. Jeg har så været online på mobilen, men det har været rart at koble lidt af. Vi har været meget ude og jeg har indtil videre ikke nået noget som helst af det jeg gerne ville herhjemme. Børnene har heldigvis en uges påskeferie mere, så der bliver ikke run på allerede fra i morgen og jeg satser på at nå det jeg gerne vil i løbet af den næste uges tid. Nu vil jeg egentligt bare gerne nyde min sene kop morgenkaffe og så tage dagen som den kommer.