Karmameju lækkerier

Karmameju
1. Cotopaxi Heldragt – 2. Muse rensebalm – 3. Rensebørste

Det varer ikke mange dage før jeg sætter kursen mod Danmark med ungerne. Selvom vi bor i et ferieland med optimale ferieforhold mht. adgang til pool, strand og godt vejr, så bliver det rart at se noget andet også selvom risikoen for regnvejrsdage er til stede.

For mit vedkommende bliver det ikke 100% ferie, jeg vil altid have lidt arbejdsopgaver jeg skal tage mig af og i sommerhuset hvor vi skal være tænker jeg også at der vil være mere ro omkring mig, så jeg kan følge op på nogle af de ting jeg er kommet bagud med.

MEN, det er altså også planen at jeg skal ned i gear og have et lille pusterum, for det bliver sidste chance for et pusterum inden hverdagen starter igen d. 6 september. Derfor har jeg valgt at forkæle mig selv og klikke en dragt hjem fra Karmameju, som nu venter på mig i DK. Jeg tror jeg kommer til at bo i den når jeg er i Danmark og er den overdrevet behagelig, ender jeg nok også med at smutte i Netto med den på.

Jeg har også købt et par andre ting fra Karmameju, en rensebalm som ligger herhjemme og venter på at blive taget i brug og så deres ansigtsbørste jeg også måtte få leveret i DK, da jeg ikke kunne finde den i en webshop hernede. Så den står helt sikkert på selvforkælelse når jeg er tilbage og dragten vil jeg også kunne bruge her om vinteren, hvor det godt kan føles koldt indendørs om natten.