Min kæreste skal overrække en pris i aften…

2309.17
…og jeg besluttede for længst at blive hjemme. Jeg er jo slet ikke til sådan noget formelt festivas, hvor jeg sikkert burde dukke op i mit stivest puds. Jeg ville nok alligevel heller få lov at ikke sidde på samme række som ham, da han skal op på scenen.

Det er noget filmfestival han har været med til at sponsere og derfor får han æren af at overrække en pris. Jeg tror dog hellere at han havde været foruden. Det kan godt være at han er ekstrovert og god til at snakke med mennesker og “sælge varen”, men han er ikke typen der bryder sig om at være i rampelyset og jeg tror ærligt talt også at han er lidt nervøs for i aften, selvom han ikke har nævnt det. Desuden tror jeg ikke, at han ville blive mindre nervøs af at jeg var tilstede, tvært imod og jeg ville også bare sidde og blive nervøs på hans vegne.

Så jeg besluttede altså for længst at stikke halen mellem benene og blive hjemme og lave alt andet end arbejde. Jeg har nemlig en tendens til at sidde og arbejde i aftentimerne og weekenden, men i dag skal den bare stå på blogging og afslapning tænker jeg. Nu vil jeg brygge en kop kaffe, inden jeg blogger videre.