Hvad blev der af den der Karmameju dragt?

karmameju_dragt1
For en måneds tiden siden skrev jeg om denne heldragt fra Karmameju, som jeg havde bestilt og så har jeg faktisk ikke nævnt den siden. Men jeg har den altså stadig, den ligger bare og venter på det bliver koldt nok til at benytte den. Jeg prøvede den lige af en enkelt gang da jeg var i Danmark, faktisk hoppede jeg i den så snart jeg var ankommet til sommerhuset og så nappede jeg lige en siesta og vågnede ved at jeg havde det mega varmt. Så selv i Danmark var det for varm at have på i slutningen af august.

Men her bor vi altså i en lejlighed der kan være ret koldt om vinteren fordi de ikke er så gode til det der isolering hernede, så jeg tror nok at jeg skal få glæde af den. Det bliver dog ikke en dragt jeg kommer til at gå med andre steder end derhjemme, for det ligner altså sådan en stor hygge-natdragt. Jeg synes i øvrigt den er ret stor i størrelsen, jeg bestilte en L, som skulle svare til en 42-44, jeg ligger nok og svinger mellem en 40-42 og burde måske have bestilt en M. Jeg synes der er ret meget stof omkring maveregionen og så er den lang i benene.

Så hvis du drømmer om den og har mulighed for at prøve før du køber, så overvej lige at gøre det.

karmameju_dragt2