Hvorfor blogger jeg, stadigvæk?

blogger
I perioder går der ofte lang tid mellem at jeg poster et indlæg, så jeg kunne passende spørge mig selv hvorfor jeg stadigvæk bliver ved med at blogge. Jeg får ikke noget ud at det hverken økonomisk eller matrialistisk, men jeg gør det stadigvæk fordi jeg ikke kan lade være.

En gang tænkte jeg at det var en god idé at holde liv i bloggen, hvis jeg nu en dag kastede mig ud i at producere tasker eller lign. og derfor ville kunne bruge bloggen som en lille reklamekanal. Men jeg har pt. ikke planer om selv at begynde at producere tasker, sko eller tøj for den sags skyld. Min kæreste har mange jern i ilden, så jeg vælger at støtte op om ham i stedet.

Det kan irritere mig nogle gange, at jeg ikke tager mig sammen til at få skrevet og udgivet indlæg, for jeg er langt fra tom for idéer. Men når jeg sidder mange timer foran computeren i løbet af dagen ifm. mit arbejde, så kan jeg være pænt sløv og computertræt, når jeg endelig lander derhjemme.

Jeg håber hele tiden på at det vender, at jeg prioriterer bloggen fordi jeg nu engang godt kan lide det, lige for tiden er jeg inde i en god rytme, så måske kan jeg nu holde det ved lige. Jeg har i øvrigt ikke noget imod at bloggere tjener penge på det de laver, faktisk kan jeg godt blive lidt sådan “årh bare det var mig” når jeg ser bloggere poste billeder og videoer fra deres blogger-delekontorer, det må altså være hyggeligt at sidde sammen med andre og dele sin passion for blogging!