Sådan gik med med VitaViva 15 Day Cleanse

vitaviva15
Det er ved at være nogle uger siden, at jeg kastede mig ud i at prøve VitaVivas 15 Day Cleanse. Jeg var skeptisk, mest af alt fordi jeg ikke rigtigt troede at min krop ville reagere på det, men det gjorde den!

Jeg glemte at starte om fredagen, så det blev lørdag aften jeg startede med at tage 2 piller. Søndag kunne jeg ikke fornemme så meget, så der tog jeg to piller igen om aftenen og mandag kom der ellers gang i maven. Hvis kroppen reagerer for kraftigt på indtagelsen kan man trappe ned og nøjes med én pille, det var jeg nødt til for jeg syntes simpelthen at maveknebene blev for kraftige. Jeg ville ikke fortælle kæresten hvad jeg havde gang i, så jeg lod som om at det nok var morgenkaffen min mave ikke lige kunne klare. Efter 6 dage med pillerne valgte jeg simpelthen at springe en dag over. Der blev renset ud ja, men jeg fandt det ubehageligt at skulle gå rundt og have uro i maven i løbet af dagen.

Efter en dags pause fortsatte jeg 4 dage mere med pillerne, men så blev jeg syg. Ikke pga. af pillerne, det var en forkølelsesvirus, men det betød altså at jeg stoppede indtagelsen helt. Så jeg nåede altså ikke en hel kur på 15 dage og kan måske derfor ikke sige om det hjalp mod hovedpine, uren hud, gav vægttab osv. Det så jeg nemlig ingen indvirkning på, kun udrensningen og følelsen af at der skete noget i maven.

Nu har jeg stadig lidt piller tilbage, jeg kunne godt finde på at spise de sidste en gang i 2018, men jeg tror faktisk at jeg vil nøjes med én pille hver anden dag, for at køre hele processen meget langsomt og på et lavere niveau.

Er der nogle af jer der læser med der har prøvet pillerne?