En af de mere sjældne regnvejrsdage

regn
Dagen i dag er en af de mere sjældne, det regner og det sker ikke så tit. Jeg kan da også se på vejrudsigten, at de fra i morgen lover fuld sol og det gælder så langt frem jeg nu kan se. Men vi har brug for regnen om vinteren, så alt ikke tørrer helt ud om sommeren og på en dag som i dag, så lærer man også at værdsætte de fine solskinsdage.

Det føles i øvrigt lidt som en mandag i dag, ikke nok med at det regner, så driller vandet i hanerne derhjemme. Jeg tror de slukker lidt på må og få fordi de tænker, “der bor sgu da ikke nogle i de boligblokke alligevel”, i hvert fald er der absolut ingen advisering om, at der måske ikke er noget vand. Det fandt jeg ud af i morges! Jeg tjekkede lige at vandet løb da jeg stod op, så vækkede jeg børn, derefter gjorde jeg mig klar og stillede mig under bruseren og tændte for vandet og der var intet! Og det var bare lige sådan en morgen jeg havde brug for en hårvask, så på med tøjet igen og i med en hulens masse tørshampoo, ordne lidt andre praktiske ting og så skulle der børstes tænder…..og så løb vandet igen.

Men humøret holdes højt, det hjalp at skylle en kaffe ned i morges og jeg kunne egentligt også godt bruge en plade chokolade, men må hellere lade være. I morgen skal kæresten køres til lufthavnen og lørdag henter jeg ham igen. De dage han er væk kan jeg bruge på lidt julehygge derhjemme, vi må hellere få pyntet op, det gælder også plastiktræet jeg har købt. Jeg har iøvrigt opgivet at købe et ægte træ, de dufter alligevel slet ikke af gran, tror de oversprøjter dem med et eller andet og så kan det altså være lige meget.