Her er det stadig jul, ARGH!

jul-planteskole
Jul på planteskolen 4 januar 2018, med “Feliz Navidad” kørende i baggrunden.

Når 2. juledag er overstået, så er julen ligesom slut for mit vedkommende og det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at få pakket julepynten væk og komme videre. Dog kan pynten godt hænge fast til lige efter nytår, hvis jeg ikke har tiden til at få den pakket væk og så skulle man tro, at det ikke var så slemt og julen er “væk” så snart jeg træder uden for en dør, men det er den ikke! Langt fra faktisk.

Jeg ved ikke om jeg har en dårlig hukommelse eller bare har fortrængt det, men hvordan kan jeg glemme at julen i Spanien hænger overordentligt godt fast, i hvert fald indtil vi har krydset Hellig Tre Konger d. 6 januar. Den dag giver de også gaver i Spanien og derfor er julen ikke helt slut for deres vedkommende. Faktisk hænger der stadig julepynt alle steder i butikker og lignende, det kunne jeg så prøve at ignorere, men værst er det, at julemusikken stadig kører på fuld skrue i supermarkedet. Det er jeg ærligt talt ikke ovenud begejstret for, julestemningen indfandt sig aldrig helt i december og NU er julen anno 2017 altså slut i min verden, kunne det lade sig gøre lukkede jeg mig inde indtil på mandag, så burde den vanlig musak være tilbage i supermarkederne. First world problem, jeg ved det godt, men her er det altså sådan noget som skønt vejr i januar der gør mig i fantastisk humør, ikke julepynt og julemusik.