Kæresten er fyldt 40 og vi skal til San Sebastian

sunset070118
Min kæreste er netop fyldt 40 og selvom vi normalt ikke går så meget op i at fejre hinandens fødselsdage andet end at indtage lidt god mad og måske en is, så tænkte jeg at det ligesom ikke ville være helt nok når han fyldte rundt.

Han er virkelig svært at købe gaver til og sådan lige umiddelbart ville det være svært overhovedet at finde på noget. Men i meget meget lang tid har han snakket om at han gerne vil til San Sebastian i Nordspanien, da der skulle være ret smuk natur og ikke mindst er de kendt for at lave virkelig god mad deroppe. Så jeg har gået i flere måneder og tænkt at jeg ville booke et hotel til sommer hvor vejret skulle være mildt og mindre regnfuldt end det er nu. Jeg bestilte først hotellet i sidste øjeblik, for jeg har virkeligt været nervøs for, at kæresten selv fik den gode idé at vi da lige skulle et smut derop. Jeg har undgået overhovedet at nævne San Sebastian eller noget om at jeg godt kunne tænke mig at rejse.

Der går jo en del måneder inden vi skal afsted, inden den tid vil jeg gerne nå at planlægge turen lidt bedre, så jeg ved hvad vi skal se og hvilke steder vi bør prøve at spise. Det ville være lidt ærgerligt at komme derop total uforberedt, men at planlægge turen skal ligesom også være en del af gaven, så jeg må prøve at lade som om at jeg ikke ved særligt meget om stedet og at vi da bare finder ud af det når vi kommer derop. Men jeg vil bl.a. via instagram prøve at finde nogle spændende spisesteder og printe billeder af deres mad ud, samt finde ud af hvilke seværdigheder vi bør se, vi er dog nok mere til at nyde naturen udendørs, end at gå rundt indendørs på museum.

Jeg kommer selvfølgelig til at agere turist med kamera og diverse objektiver på slæb, så jeg forhåbentligt kan vise nogle pæne billeder herinde sammen med lidt spændende fortælling.