“Get Things done!”

Jeg har lavet mig en liste, egentligt var det planen at printe den ud, men indtil videre har jeg den blot liggende på min computer. Get Things Done er min liste hvor ejg kan skrive to-do’s på, så jeg har et bedre overblik over de ting jeg burde få gjort. Med mange bolde i luften hverdag og til tider lange arbejdsdage er der ofte hverken tid eller overskud til lige at få gjort de små ting, som egentligt ikke tager særlig lang tid. Jeg kan kigge på en halvdød plante der står på terrassen og tænke, den skal jeg lige huske at få smidt ud, men der kan gå uger før jeg får det gjort.

Nu skal listen hjælpe med at holde mig selv lidt i ørerne og få gjort de ting jeg ofte skubber til dagen efter og dagen efter igen, indtil jeg alligevel beslutter mig for at det nok er bedst at få gjort i weekenden. Og når måneden er ovre og jeg formentlig føler at jeg ikke fik ordnet noget som helst, så kan jeg kigge på listen og se hvad jeg trods alt fik streget over. I den forgangne weekend lykkes det mig nemlig at få ordnet en smule af de ting jeg i lang tid burde have fået på plads. Listen er også lavet med henblik på at få smidt de ting ud vi ikke bruger derhjemme, eller i det mindste give det væk til andre der kan bruge det, det er nok den der berømte forårsrengøring jeg har gang i.

Jeg burde faktisk også skrive ting på listen for at huske mig selv. Rare ting som hårkur, fodpleje og lign. er jeg alt for god til bare at skippe, efter en lang dag er det fint for mig bare at flade ud på sofaen i min elskede heldragt fra Karmameju. Det er også en pause på sofaen jeg tænker på lige nu, hvor jeg sidder og blogger fra kontoret, men jeg er ikke tilfreds med dagens opgaver, før jeg lige har ordnet lidt mere.