Mandagsmissionen – En status og en ny udfordring

Bosu
Den seneste uge har det været min mission at få læst i en bog inden sengetid, i stedet for at ligge og glo på mobilen og det er faktisk gået rigtig godt, bedre end jeg havde forventet. Jeg har læst hver aften, på nær i lørdags hvor vi var sent hjemme. Det har været rart med læsningen, på trods af jeg har læst bedre bøger fra Sara Blædel. Bogen jeg snart er færdig med er en triologi, men jeg er ikke helt sikker på at jeg har mod på at læse den næste bog “Ilkas arv”. Til at begynde med vi jeg se om jeg skulle have en anden bog i gemmerne jeg ikke har læst, hvis ikke må jeg bestille nogle stykker hjem, for jeg vil gerne fortsætte med min gode læsevane!

I dag starter jeg så en ny mission, en noget mere udfordrende en, fordi jeg virkelig skal holde fast i at få det gjort. Min mission er at lave nogle øvelser hver dag når jeg er hjemme fra arbejde, for at bevise overfor mig selv, at man sagtens kan lave hjemmeøvelser og få noget ud af det og at man altså ikke er fortabt fordi man ikke kan komme forbi et træningscenter. Jeg har endnu ikke besluttet hvilken slags øvelser det skal være, tror nok lige jeg skal alliere mig med Youtube senere for at finde ud af hvad jeg skal gøre. Jeg tænker at et sæt med tre forskellige øvelser hver dag kunne være interessant og på en uge kan jeg så nå at lære en masse og forhåbentligt blive så fortrolig med det, at det bliver en ny god vane. Jeg kan jo også bare starte med at puste lidt mere luft i min Bosu Ball, øve lidt på balancen (måtte læne hovedet mod væggen for at knipse et hurtigt billede) og så ellers lave øvelser med den.

Rigtig god mandag til jer derude :-)