En status på træningen

gym_status_240318
Jeg har forsømt bloggen på det seneste, men tilgengæld har jeg ikke forsømt turene til træningscenteret. Faktisk går det over al forventning og en af grundene er helt sikkert at jeg ikke skal afsted alene, men har en træningspartner i min ældste søn, som er lige så ivrig for at komme afsted, som jeg er.

I sidste uge var vi til træning 4 gange, desuden gik jeg en lang tur en af de dage hvor vi ikke var afsted. Der har ikke været noget tidspunkt hvor jeg har tænkt at jeg gerne lige ville springe over. Min krop har været træt, men min hjerne har været helt opsat på at komme afsted.

Jeg plejer at gå på løbebåndet i 20-30 minutter og derefter laver jeg hovedsageligt øvelser i maskiner, men planen er at gå mere og mere over til øvelser med fri vægt, når jeg føler mig mere sikker på de mange øvelser man kan lave. Min vægt er ikke overraskende steget, jeg håbede på det modsatte men var 100% forberedt på at den ville stige lidt og et eller andet sted viser det jo også at træningen har en effekt. Jeg tog nogle billeder i går, så jeg kan holde øje med processen i billeder og ikke behøver at tænke så meget over vægt.

Planen for denne uge er at komme i træningscenteret mandag, tirsdag og torsdag. Fredag og lørdag er lidt usikre da de kun har åbent fra 10-14 og derfor er det et must at være der når de åbner, da der godt kan blive trængsel i løbet af dagen. Om det så lykkes os at komme afsted begge dage eller kun den ene, vil tiden vise.

Hav en rigtig god uge, vi er helt sikkert mange der glæder os til nogle roligere påskedage og bander lidt over det tarvelige vejr, for det har vi altså også her!