Min fine nye pung fra Rodtnes

Rodtnes_pung1 Rodtnes_pung2 Rodtnes_pung3
Jeg har længe manglet en pæn og funktionel pung og siden Rodtnes i november sidste år postede billeder af deres “fold-over purse” på deres instagram profil, har jeg været ret sikker på at det skulle være den. Det kunne være blevet en julegave til mig selv, men sådan endte det ikke. Da Rodtnes så for nogle uger siden havde -20% på deres hjemmeside grundet deres fødselsdag, valgte jeg at købe den. Den er virkelig pæn og i rigtig lækker kvalitet og så kan den desuden indeholde alle de ting jeg lige skal have med på farten.

Det er faktisk ikke den eneste ting jeg valgte at købe fra Rodtnes, jeg har en ting mere jeg skal vise jer, men vil hellere selv tage billeder end at bruge dem fra deres webshop.

Pungen findes her med guld og her med gunmetal.