Første mål er nået! – Vejedag

120518
Jeg var lidt nervøs for vejedagen i går, først og fremmest fordi jeg lige var et smut Madrid og spiste lidt anderledes end normalt. Men når jeg tænker efter gjorde jeg ikke noget “forkert”, jeg spiste ikke kæmpe portioner og undgik både søde sager, vin og cocktails, som ellers godt kunne være noget der fristede på sådan en tur. Det blev kun til 2 dage i træningscenteret og den ene dag var jeg der ikke så længe fordi jeg simpelthen fik spat af at vente på udstyr blev ledigt. Så jeg havde lidt odds imod mig for et positivt resultat, men det lykkes!

16. marts – 73,4 kg.
31. marts – 72,9 kg. -500g
7. april – 72,1 kg. -800g
14. april – 71,6 kg. – 500g
21. april – 71,2 kg. -400g
28. april – 71,2 kg. -standby
5. maj – 70,5 kg. -700g
12. maj – 69,9 kg -600g

Total -3,5 kg.

69,9 kilo sagde vægten lørdag morgen og derved har jeg nået mit første mål, på onsdag er det 2 måneder siden at jeg lagde min livsstil om og jeg har formået at tabe 3,5 kg. På en fornuftigt måde vil jeg mene, jeg har været meget bevidst om min kost men ikke fanatisk, jeg har kun vejet min morgenmad en enkelt gang og der er bl.a. røget et par is ned. Jeg vil ikke sige det har været nemt, for at have en stærk viljestyrke ved jeg kan gå meget op og ned, men når jeg nu er her 3,5 lettere på to måneder, så tænker jeg at det sagtens kan lade sig gøre at nappe 3,5 kg. mere på to måneder.

I næste uge vil min fokus dog være at holde mig under de 70 kg. og så komme tilbage i den gode træningsrutine. Faktisk har jeg egentligt ikke noget tal på vægten at sigte mod nu, det vigtigste var at komme under 70 kg. og holde vægten der. Min mål nu er sådan set at holde fast i at spise sundt og varieret, samt træne 3-4 gange om ugen, alt efter hvordan det lige passer ind og så må vi bare se hvor jeg ender. Jeg vil fortsætte med at opdatere herinde hver uge, så jeg kommer til at stå lidt til regnskab ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *