Hende her har vi stadig

Stitch_Frenchie
Det kan godt være hun ikke optræder så meget på bloggen og de sociale medier, som vores gamle hund Elvis i sin tid gjorde. Men vi har hende altså stadig, vores super søde og meget kærlige franske bulldog Stitch. Hun er i den grad en del af flokken og skal helst sove hos en af børnene om natten. Hun er meget kontaktsøgende og hilser os kærligt velkommen, når vi kommer hjem, gerne ved at slikke vores ben (som jo er bare her om sommeren) indtil vi er nødt til at stoppe hende.

Hvis en stor del af flokken mangler derhjemme, kan hun godt virke lidt nedtrykt og jeg gruer lidt for når jeg og ungerne er væk fra hende i 10 dage, for hun er jo netop vant til ungerne stort set altid er der, på nær når de går i skole. Men det varer jo heller ikke så længe før de skal starte i skole igen, så der skal hun også undvære dem.

Hvis det flaskede sig og jeg kunne finde en god og sund Fransk Bulldog, så kunne jeg faktisk godt tænke mig at hun fik en lillesøster. Hernede sælger de ofte hunde hos dyrehandleren og der har jeg altså ikke lyst til at købe en hund, man ved jo aldrig hvordan de er avlet eller hvornår de er taget fra moderen. Jeg ved faktisk ikke hvor Stitch oprindeligt er fra, altså hvor hun er købt, men vi har heldigvis været heldige med hende og hendes sind fejler i hvert fald ikke noget. Jeg tænker også en lillesøster kunne været godt for hende, for at få ekstra selskab og en legekammarat der gider at lege fangeleg rundt i stuen og så ville det jo bestemt heller ikke være dårlig for os med dobbelt op på Frenchie kærlighed.