Jeg endte aldrig på et kontor

nytkontor
Tidligere på året skrev jeg om glæden ved at være ude af det kontor jeg ikke var så glad for at sidde i, bl.a. fordi det var et fælleskontor og jeg sad i et lukket rum, hvor jeg ikke engang kunne se ud af vinduet. Jeg nævnte så et andet sted jeg skulle benytte som kontor, men det blev ikke en realitet. Det var et større projekt bare for at skulle benytte det som et lille kontor og kæresten vil hellere bruge det til noget andet business.

Så jeg har været kontorløs i flere måneder, men det er egentligt gået fint. Jeg er ret flyvsk og kan godt lide at lave mange forskellige ting på en dag, i stedet for at sidde stille på en kontor hele tiden. Nogle dage, når det virkeligt har krævet at jeg printede en masse dokumenter, har jeg taget en hjemmearbejdsdag, men ellers har jeg siddet lidt her og der, hængt på kæresten og arbejdet lidt i aftentimerne.

Men nu er der altså udsigt til et rigtigt lille kontor, papirerne er underskrevet, nøgler er overdraget og 40 kvm. venter. Det er blevet ledigt indenfor den seneste tid og ligger meget tæt på det kontor hvor jeg oprindeligt sad. Beliggenheden er perfekt, for der er roligt, nemt at finde parkering og det er tæt på kaffebaren, revisor, bank mv. Så nu har jeg alle forudsætninger for at sidde en hel arbejdsdag, hver dag og arbejde på et kontor. Det bliver lidt udfordrende, når jeg ikke har gjort det de sidste 4 måneder, men måske kan jeg arbejde mere intenst i færre timer og så bruge lidt tid på noget andet fx. motion, som ville være en rigtig god idé!

Det hele er gået meget stærkt, i går blev der malet, i dag er der allerede nogle i lokalet for at installere internet, så det er bare møblerne der mangler. Borde får vi bygget, kontorstole køber vi og så er det ellers bare alle mapperne og printer mv. der skal flyttes ind. Så der går nok ikke lang tid før jeg kan skrive mit første blogindlæg fra kontoret.