Jeg skulle have været græsenke fra i dag

Gestuz_Cadence
Flybilletter tur/retur var booket til kæresten, så han kunne smutte i 4 dage og ordne noget arbejde i Tyskland. Men arbejdet her trak for meget i ham, så han valgte at ændre billetten i sidste øjeblik. Han vil i øvrigt gerne have at jeg kommer med ham, men det kan jeg ikke helt overskue pt. Alene det at vejrforskellen er så stor og dagen her en time længere, gør at jeg absolut ikke tøver med at sige nej. På dage hvor det hele kan føles lidt op ad bakke, er det ofte solens rare stråler der hjælper mig med at holde mig oven vande, så den forlader jeg ikke lige og så vil jeg helst ikke være væk fra børnene på dage hvor de skal i skole.

Jeg har det også fint med at være græsenke, børnene er så store nu, at det ikke er en udfordring. Savnet til kæresten kan godt opstå fordi vi ofte bruger meget tid sammen, men af og til er det også rart at køre sit eget show, at det er mig helt alene der sætter dagsordenen. Det kan jeg så fra på søndag af, ikke den bedste dag at starte det, for så er weekenden ved at være slut og mandag venter lige om hjørnet. Men jeg har i tankerne at vi bare tager en hygge søndag, når kæresten er sat af i lufthavnen, er det retur for at lave noget nem mad, måske pizza og så bare flade ud på madrasser vi har slæbt i stuen, for at ligge der og se film.