Eye pads til trætte øjne

ohK_eyeohK_eye_Jeg er stadig ikke så god til det med selvforkælelsen, eller jo hvis det handler om at købe en lille ting eller 3 til sig selv, så går det fint. Men det der med at geare ned og sætte tid af til at pleje sig selv, det er jeg ikke så god til. Det kunne selvfølgelig blive en del af mine mandagsmissioner, så jeg får flere gode vaner på den konto. I søndags lykkes det dog, udsigten til at kunne kombinere selvforkælelse med en lille siesta var altså for fristende til at lade være. Så jeg fik prøvet disse eye pads fra Oh K!, som jeg købte i den lokale skønhedsbutik. Ironisk nok står der awakening på pakken og jeg endte med at lægge mig til at sove, man behøver dog ikke at lægge sig fladt ned når man har dem på for de klæber til huden.

Om de gør en kæmpe forskel efter en enkelt gangs brug er svært at vurdere, det føltes dog rart og forfriskende og jeg kunne godt finde på at købe flere pakker enten fra Oh K! eller et andet mærke og benytte hver søndag, i det mindste bare for at se en anelse mere frisk ud mandag morgen.

Disse eye pads fås bl.a. hos Asos til ca. 40 kr. Skulle jeg prøve nogle andre er det disse fra Filorga jeg har i tankerne, man køber 8 sæt samlet, men prisen pr. par er i sidste ende næsten den samme som Oh K!’s. Jeg begyndte faktisk at skrible lidt på dette indlæg forleden og siden da har Beautyspace været i Go’ Morgen Danmark og bl.a snakket om Filorgas Optim-eyes patch, jeg har ikke set klippet, men håber da hun sagde noget godt, nu jeg er ret tæt på at købe en pakke.

Rynkerne omkring mine øjne er til at leve med, men de dage hvor jeg er mere hævet under øjnene, eller har mørkere rande, der er jeg knap så begejstret. Det er ikke fedt at ligne en hængt kat, når man nu prøver at kæmpe imod det ;-)