Søndage skal nydes

Sunday-1
Sunday-2
Sunday-3Sunday-4
Sunday-5
Det har været en hæsblæsende tid siden mit sidste indlæg halvanden uge tilbage. Lige her og nu, føler jeg at det er muligt at stoppe og op vejret, som på så mange andre søndage. Jeg værdsætter virkeligt mine søndage og prøver at lade batterierne op og få det bedste ud af dagen.

Tidligt i morges før solen stod op kørte jeg kæresten til lufthavnen og da jeg kørte retur var solen begyndt at stå op. Jeg kørte ikke direkte hjem, men stoppede i byen Albir, tømte bilen for alt muligt der efterhånden var blev opmagasineret, købte en kop kaffe og satte mig på en bænk for at nyde sol og fuglesang (som jeg også delte på min instastory). Som altid tog jeg på marked for at købe blomster og bare suge indtryk til mig, synet og duften af frugt, grønt og blomster, er altså en virkelig rar måde at lade op på og så gik jeg en tur og nød omgivelserne. Appelsintræer med bjerglandskab i baggrunden og havet er altså ikke sådan at kimse af. Jeg gjorde mig virkelig umage i bare at nyde og værdsætte de små ting, fordi jeg godt kan glemme det i en hektisk hverdag.

Jeg føler mig klar til mandag, særligt fordi, det kommer til at blive en dag med fuld sol og så har jeg sgu ikke noget at brokke mig over, når det ikke er mig der skal pakke mig fuldstændig ind grundet sibirisk kulde, ej hvor er det tarveligt at det kommer til DK nu! Men sådan synes jeg bare at det er hver vinter, sne eller kulde skal altid lige vise sig, bedst som man tror at det er ved at være tid til forår.