Jeg skal nok snart pakke mine strik væk

Dagens_260218_ Dagens_260218
I de få dage jeg var bortrejst i sidste uge og fik oplevet vinter med lidt sne og is, nåede foråret at snige sig lidt mere ind på os hernede og det varer nok ikke længe før jeg skal pakke strikbluserne væk. Det gør bestemt ikke noget, jeg er stor fan af forår og kan godt undvære mine stik for en stund, dog er jeg glad for at jeg har kunne nyde at bruge et af mine udsalgskøb fra Custommade, som jeg faktisk bloggede om her. Jeg elsker mine strik, men glæder mig mest af alt til at pakke dem væk fordi de tager så meget plads og så er lune dage altså en hel del bedre.

Denne uge har jeg en hel del på programmet, men det er alle ting som skal afsluttes og derfor satser jeg på at føle mig helt lettet når ugen er slut, fordi jeg har fået styr på en masse ting. Jeg sigter direkte mod en påskeferie, som jeg satser på bliver vældig rar, fordi jeg får mulighed for at slappe lidt af og ikke skal nå at indhente en hulens masse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *