Næsten hverdag igen

090418
I morgen er det slut med børnenes påskeferie, som derved har varet næsten 2 uger. Så vidt jeg ved er der så kun én helligdag tilbage før sommerferien og de næste par måneder bliver lidt mere intense for børnene end ellers da den kommer til at stå på en del eksamener. I takt med at de er blevet ældre er de heldigvis blevet mere selvstændige i forhold til at studere til eksamen, men jeg er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, hvis de trænger til det, eller bare har brug for motivering. Jeg håber på at kunne få afsluttet mange af mine deadlines i april, så jeg kan være mere fokuseret på deres eksamener i maj og derefter tror jeg at vi alle ser frem til sommerferie!

Jeg synes indtil videre 2018 har budt på endnu mere arbejde end 2017 gjorde og selvom jeg godt kan lide at være på og i det hele taget har svært ved at sidde stille, så føles mange af opgaverne som noget jeg er nødt til at gøre fordi andre ikke kan og det kan godt være lidt frustrerende. Der er så mange andre ting jeg hellere vil bruge tid på end altid at skulle arbejde. Det er ikke sjovt at skulle tilsidesætte tid med børnene og mine private interesser, men jeg prøver hele tiden at få kabalen til at gå op og det lykkes heldigvis det meste af tiden. En af de ting der er blevet vigtig for mig er at passe min træning, jeg vil ikke falde ud af den gode vane, for det går rigtig godt og jeg ved at det vil tage tid for at se de resultater jeg drømmer om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *