Det er vendt 180 grader!

180
Måske har du bemærket at jeg et par gange har været inde på hvordan jeg er blevet mere udadvent og glad for at være ude blandt en masse mennesker. Jeg har nærmest været overrasket over mig selv og undret mig lidt over hvor frøken introvert var blevet af. Før var jeg flyvende, det var slet ikke underligt at være på og jeg nød det faktisk.

Men, jeg er åbenbart blevet “mæt”, det er nu vendt 180 grader og jeg har mest af alt lyst til at være hjemme i min rede. Tænker kun på hvornår jeg har fri fra arbejde så jeg kan komme hurtigt hjem eller om jeg kan snuppe en arbejdsdag hjemme. Jeg har bare lyst til at være hjemme og flytte madrasser, puder og dyner ind i stuen, så hele familien kan ligge der og se film på skærmen. Det er ikke engang fordi der har været ekstra run på i den seneste tid, at jeg nu har brug for at slappe af. Jeg tror bare at det har taget længere tid før jeg er blevet fyldt op med indtryk og har været nødt til at krybe tilbage i min bobble. Men den vil jeg altså rigtig gerne være i nu, måske er jeg om et par uger igen klar til at være mere ude blandt mange mennesker eller også gemmer jeg mig hjemme i skyggen hele sommeren og kommer til at være lige så bleg til august, som jeg er nu, he he.

Comments

 1. says

  Det er så træls at have det sådan, jeg har det også aller bedst hjemme i min sofa, da jeg er alene og uden nogen mennesker der, dog elsker jeg også at komme ud i blandt folk og bruge noget energi og snakke om alt og intet. Men det er frustrerende og trist til tider at man har det på sådan nogle måder.

  Rigtig god tirsdag aften <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Guapizimo says

   Lige i øjeblikket hvor jeg har den følelse, virker det ikke forkert. Men i det lange løb kan jeg godt se at det ikke er det mest optimale at sidde og “gemme” sig derhjemme, det bliver tingene ikke bedre af. Jeg satser på at det bare er et lille pusterum jeg har brug for og derefter er klar igen til at være på :)