Status på Skin Rolleren

Skinroller
Det er ved at være nogle måneder siden, at jeg købte en Skin Roller fra Swiss Clinic. Jeg har brugt den flittig siden, dog ikke så meget som jeg rent faktisk kunne, det har egentligt bare været dovenskab fordi jeg ofte kommer sent hjem og ikke orker så meget. Det er lidt dumt, for det tager ikke så lang tid at bruge den og jeg er super tilfreds når jeg har kørt den over ansigtet og puttet serum på – jeg føler virkeligt at jeg har brugt nogle minutter på, at gøre noget godt for min hud.

Jeg har indtryk af at det har gjort en forskel at jeg har brugt den. Mine rynker og fine linier er selvfølgelig ikke forsvundet helt, men de fine linjer er blevet lidt mindre synlige og det samme gælder nogle af de små ar jeg har på kinderne. Vigtigst af alt, så har jeg oplevet langt færre urenheder, bevares der dukker måske en bums op af og til, men min hud driller ikke som før. Alt i alt er jeg tilfreds, faktisk så meget at jeg forleden valgte at bestille en Skin Roller Body. Brugen af den sammen med en serum, skulle kunne mindske kropsfedt og reducere cellulitis og strækmærker.

Lad os se, jeg håber på det bedste, men forventer ikke mirakler. Mest af alt ønsker jeg mig lækre stænger, så hvis brugen af Skin Roller Body kan hjælpe lidt med det, bliver jeg glad. Jeg har tydelige strækmærker øverst på lårene/hofterne og maven, men da det ikke er kropsdele jeg sådan går og viser frem, genere det mig ikke så meget. Jeg bevæger mig aldrig rundt i badetøj på stranden og ved pools, det har ikke så meget med strækmærker at gøre, jeg er og har altid været meget blufærdig og føler mig utilpas ved at gå rundt meget lidt påklædt blandt fremmede mennesker.

Nåh det var et lille sidespring. Egentligt er det lidt sent jeg kommer i gang med at rulle huden på kroppen, da en evt. effekt først kan ses efter ca. 12 uger, men jeg giver det et forsøg alligevel og skal nok vende tilbage med mine erfaringer.