Med venlig hilsen den forkerte Jannie

Det er lidt spøjst men jeg har åbenbart en navnesøster, der altså hedder det samme som jeg, både til fornavn og efternavn. Formentlig har hun også en hotmail, jeg får i hvert fald af og til hendes mails. Min er en .com mail, så måske er hendes .dk

Jeg tror ikke hun får mails der skulle være sent til mig, det håber jeg da ikke, men så er det formentlig kun nyhedsbreve. Jeg oplyser aldrig min mail forkert og tænker at folk derudover som udgangspunkt tror en hotmail er med .com

Men jeg får altså af og til mails der skulle være sent til en anden Jannie, første gang var en ordre hos Pompdelux og jeg troede først nogle havde svindlet med min identitet og alt muligt, med siden har det været mails om info fra fodboldholdet, overtræk på lønkontoen og senest noget om en manglende betaling på en bil der skulle ske ASAP og noget om RKI osv. Egentligt lidt dumt at jeg ender med at få mails af mere fortrolig karakter. Jeg har haft min hotmail i rigtig mange år og dette er først noget der begyndte i slutningen af 2016. Jeg er ret sikker på hvem hun er og jeg har fundet hende på Facebook. Jeg har besluttet mig for at modtager jeg én eneste mail mere, som ikke er til mig, så vil jeg prøve at skrive til hende den anden Jannie og spørger om hun mon har en mail der minder om min og om hun i så fald ikke vil være venlig at sikre sig at folk skrive til den korrekte mail, da jeg ikke har lyst til at modtage hendes fortrolige mails.

Som en lille sidebemærkning, så lader det i øvrigt til at vores fædre også hedder det samme til både fornavn og efternavn, det er alligevel noget af et crazy sammentræf, især nu hvor vores mails ender med at blive rodet sammen.

Comments

    • Guapizimo says

      Det er sjovt med navne sammentræffene , men jeg synes det er ærgerligt set fra hendes side at jeg modtager hendes personlige mails, jeg kan jo ikke undgå at læse dem fordi jeg i første omgang tror det er til mig ;-)