Ulempen ved familiebesøg…

Zootur_oktober
…er at de selvfølgelig også har en ende og desuden føles alt for korte. Jeg har netop haft besøg af familie fra Danmark og de var her helt præcist i 6 hele dage, nogle af dem havde været her før, andre bl.a. min far havde ikke og derfor var der jo rigtig meget jeg gerne ville nå at vise ham. Det er rart for mig at folk ligesom kender mit “sted” så de også bedre kan forstå hvorfor jeg er så glad for at være her.

Jeg fik i den grad vist mit såkaldte paradis fra sin bedste side, vejret har været helt perfekt og familien har kunne nyde adskillelige timer i pool og sol. Jeg har måtte arbejde nogle dage, men kunne også tage en fridag, hvor vi endte i Zoo og en del af min børnefolk herover kunne bl.a. fodre gederne.

Men i går tog familien altså hjem og det første jeg altid spekulerer på er, hvornår vi mon ses igen. En ting er at det er relativt nemt for mig lige at tage et fly frem og tilbage, men det kræver mere planlægning hvis børnene også skal med, især hvis det er hele flokken. Men nu kom der i hvert fald flere gode familieminder i posen og der var rart med et par fridage, selvom jeg dog ikke føler at batterierne er ladet specielt meget op. Jeg er dog så heldig at børnene har fri fra skole en hel uge i uge 44, så jeg glæder mig allerede til at sove bare en smule længere om morgenen den uge.

Comments

  1. Gitte says

    Det glæder mig at vide, at din far har været på besøg – det må ha’ været dejligt for dig

    • Guapizimo says

      Ja! Jeg er glad for at han endelig har været forbi og se det hernede, så kan han føle sig 100% sikker på at vi har det godt her :)