Mandagsmissionen – denne gang lykkes det ikke + en ny mission

Jeg tjekker sent ind med en status på mandagsmissionen, samt en ny mission. Den mission jeg satte mig for sidste uge, med at lave hjemmeøvelser hver dag lykkes slet ikke, faktisk langt fra. Selvom jeg var udegidelig mandag og tirsdag, så fik jeg bevæget mig lidt alligevel derhjemme, fra onsdag gik det ned ad bakke. De sidste af ugens fem dage har jeg været sent hjemme, først efter kl. 20.00 nogle gange først efter 21.00 og så springer jeg ikke lige ud på træningsmåtten og begynder at svinge med arme og ben. Fredag og søndag fik jeg gået lidt i løbet af dagen, så det kunne godt tælle som motion, men ellers kan jeg godt se at det er yderst udfordrende at få indlagt motion i hverdagen, hvilket er ret frustrerende. Nu prøver jeg i det mindste at undgå søde sager og har været dygtig både at sige nej til is og chokolade, ellers vil det gå helt galt!

Denne uge ser også ud til at blive en med de lange dage, derfor er der ingen grund til at vælge en mission der kræver alt for meget af mig. Dog bliver det alligevel en jeg vil få glæde af, det handler nemlig om digital oprydning. Få slettet ligegyldige mails i indbakken og få afmeldt nyhedsbreve jeg ikke har glæde af, slette billeder og apps der fylder på telefonen, få ryddet op på computeren, der ligger SÅ meget og fylder og ja så lige få svaret på nogle mails jeg har udskudt at svare på. Det burde altså kunne lade sig gøre, at foretage en bare nogenlunde god oprydning, jeg har allerede været i gang på skrivebordet på min computer, har en vane med at gemme ALT der så jeg kan finde det og når der så er helt overfyldt, så lægger jeg det endelig i mapper.