UP Move, min nye tracker fra Jawbone

UpMove_1 UpMove_2I slutningen af 2014 bloggede jeg om UP Move, jeg ville nemlig gerne have fingrene i den lille aktivitetstracker og bruge den som en hjælp ifm. min sunde livsstil. Jeg kiggede efter den i Düsseldorf, da jeg tænkte den ville være en oplagt lille julegave til mig selv, men den var udsolgt de steder jeg kiggede og i stedet bestilte jeg den på nettet da jeg kom tilbage fra ferie.

Jeg har ikke brugt den i særlig lang tid og heller ikke udnyttet alle dens funktioner, men jeg er allerede blevet ret glad for den. Den giver mig mulighed for at holde øje med hvor mange skridt jeg tager i løbet af en dag (er stadig ikke kommet op på de 10.000, æv!) og hvor mange kalorier jeg forbrænder. Jeg har også en skridttæller på min telefon, men den vil aldrig være helt præcis da jeg ikke har min telefon på mig 24/7. Up Move kan også tracke ens søvn og jeg synes faktisk det er ret interessant, at se hvordan jeg sover henholdsvis let og dyb søvn. En nat havde jeg et barn sovende på hver sin side af mig og der var flest intervaller med let søvn, så jeg tror på den kan måle noget, for jeg har sikkert ikke sovet så meget igennem den nat.

En tredie funktion er kalorietælleren, hvor man har mulighed for at indtaste hvad man indtager, men da jeg ikke er fan af at tælle kalorier er jeg ikke begyndt på det….

UpMove_3 UpMove_5UpMove_4For at få glæde af sin UP Move skal man downloade en app, som den lille dims automatisk synkroniserer med og den fortæller via smart coach funktionen hvor godt man klarer sig i løbet af dagen og kommer med små udfordringer. Kender man nogle der har en UP Move, vil man fx. også kunne lave skridttæller udfordringer indbyrdes og ellers holde øje med hinandens fremskridt.

Den lille UP Move er den billigste af Jawbones aktivitetstrackere og koster 49,99€. Andre udgaver med flere funktioner er UP 24 til 129,99€ og UP 3 til 179,99€ – læs mere om dem her.

Nu har jeg jo kun brugt den i kort tid, men jeg vil give feedback på den igen på et tidspunkt efter længere tids brug.

Comments

    • Guapízimo says

      Ja da! Og sig endelig til hvis du får købt en, nu hvor man vist kan følge hinanden på en eller anden måde, tror dog hurtigt en så aktiv kvinde som dig hurtigt overgår mit antal af skridt ;)