På kæresteweekend

Dusseldorf_14_
Jeg løb stærkt onsdag og torsdag for at kunne nå det hele inden jeg skulle sætte mig på et fly fredag morgen mod Düsseldorf. Der skulle jeg mødes med kæresten, som havde et enkelt forretningsmøde og derefter skulle vi bare nyde tosomheden sammen. I går lavede vi faktisk ikke det store, vi drak en kaffe, spiste let frokost for derefter at tage på hotellet og nappe en lidt for lang middagslur. Men vi var begge trætte eftersom vi ikke havde fået meget søvn dagene forinden. Vi stod kun op for lige at spise aftensmad på hotellet, for så at vende retur til værelset.

I dag bliver så en mere aktiv dag. Vi har været relativt tidligt oppe og har planer om at gå ind til byen langs Rhinen. Alene gåturen glæder jeg mig til, Düsseldorf er sådan en fin by og her er meget grønt. Jeg elsker naturen i Spanien, men der er altså noget særligt over græs og de kæmpe grønne træer her på Königsallee. Jeg forestiller mig at vi bruger en del timer i byen på at kigge i butikker, drikke mere kaffe og spise frokost inden vi tager mod hotellet igen.

Det er virkeligt rart at være her også selvom jeg ikke har haft følelsen af “puha hvor trængte jeg til at komme væk” eller “jeg havde brug for en pause fra hverdagen”. Nogle gange kan jeg godt føle at jeg ser mange af de samme mennesker hver dag, men så kunne jeg bare bruge weekenden hjemme eller køre til en anden by. Og jeg er så god til at passe på mig selv, så jeg ikke behøver pauser fra det hele.

Jeg ser mest af alt turen som en mulighed for at have kæresten for mig selv, altså i forhold til hans venner og ansatte. Muligheden for at spise god mad (vi kommer de samme få steder derhjemme) og så shopping, eller i det mindste bare kigge i en masse butikker vi ikke er vant til at komme i. Jeg har været i Düsseldorf en del gange efterhånden og jeg elsker at vende tilbage hertil, det er sådan et sted jeg føler at jeg kan få ladet batterierne op, hvis jeg har brug for det.

Comments