Nyt objektiv til kameraet

Canon_10-18mm
Canon_10-18mm_
Det er flere år siden jeg har købt fotoudstyr. Selvom jeg altid godt har kunne lide at fotografere, så prioriterede jeg ikke fx. at udvide min samling af objektiver. Her på det seneste har jeg dog fået øjnene op for hvad forskellige objektiver kan og særligt ét fik jeg lyst til at eje nu og her.

Det er Canon EF-S 10-18mm som jeg har købt, det er et vidvinkel objektiv hvilket betyder at jeg kan få meget mere med på mine billeder, når jeg bevæger mig ud for at fotografere bygninger og landskaber. Naturen her er ret fantastisk og derfor er det oftest jeg det vælger at fotografere. Jeg har endnu ikke fået brugt det så meget ud, da jeg har haft lånt det ud, men en enkelt gang var det med mig og billedet herover giver lidt en idé om hvor meget man får med på én gang.

Selvom det er varmt at rende rundt hernede i dagtimerne, så har jeg dog alligevel planer om at komme lidt ud for at fotografere i weekenden. Det vil være en fin afveksling fra de mange timer foran computer og med telefon i hånden, hvilket mit arbejde nu engang kræver. Fordi jeg har haft udlånt mit objektiv, er det nu min tur til at låne og derfor har jeg over weekenden også glæde af at prøve et makroobjektiv til nærfotografering. Jeg lover på forhånd at jeg ikke kommer til at spamme jer herinde med blomsterbilleder, det kan man sikkert godt blive fristet til at fotografere når man kan komme helt tæt på.

Hvis jeg bevarer interessen for fotografering og sørge for at tage mig tid til det, så kunne jeg godt finde på at købe en nyt og bedre kamera, måske som en julegave til mig selv. Men jeg vil altså lige se tiden an, så jeg ikke ender med at føle jeg kaster penge ud af vinduet, for hvad nu hvis jeg slet ikke får ordentligt tid til at bruge det?!

Comments