De bedste blogminder

Modeugen er i gang og jeg bliver altså en smule vemodig fordi jeg ikke er med. Mest af alt fordi mine bedste blog-minder er mine oplevelser fra modeugen, som netop lod sig gøre grundet bloggen. Jeg kunne sådan set godt tage med, men flybilletterne koster altid spidsen af en jetjager omkring sommerens modeuge, så jeg springer pænt og elegant over, indtil Vueling eller Norwegian sender mig gratis billetter, ha ha ha!

Nåh men tilbage til modeugen, måske er den ikke det samme som den var engang, måske ville jeg ikke føle det sådan. Jeg aner det ikke, men blogverdenen har ændret sig meget i de seneste år, så det ville modeuge-oplevelsen måske også føles som om den har gjort, i hvert fald i mine øjne.

Nogle gange tøffede jeg rundt alene, det var ikke det sjoveste. Til gengæld havde jeg meget sjov af selskabet fra Malsen, både når vi var backstage, stod op alt for længe og ventede på et eller andet show begyndte, fik tillusket os siddepladser eller tog vores tiltrængte kaffepauser.

Mit bloggerliv er meget stille og roligt den dag i dag og hernede går jeg ikke rundt og præsentere mig som blogger, det er bare mit eget lille hyggeprojekt og en form for forbindelse til Danmark. Men dengang hvor jeg kunne spotte chancen for at komme backstage og lign. der var jeg lidt mere fremme i skoene og det er jeg glad for. Jeg er taknemmelig for de mange gode blogminder jeg har i bagagen og jeg håber stadig der kan komme lidt flere til, på trods af jeg har gearet ned.

Her lidt billeder af nogle af minderne:

cfw_MAC
Jeg syntes det var ret interessant dengang at komme backstage og tage hundredvis af billeder af modellerne mens der blev lagt makeup og sat hår.

Designers_Remix_SS15_Medina_2
Jeg plejede at låne et kamera fra Canon så jeg kunne zoome langt mere ind end jeg kunne med mit eget kamera. Det betød også at jeg kom ret tæt på Medina…

Designers_Remix_SS15_Medina_3
…og ikke mindst hendes guldsko. Brune fødder, røde negle og høje guldsko, så er man da i den grad sommerlækker!

Backstage_MAC_Elite_6Jeg var også med til et andet show, hvor jeg kunne zoome ind på hende her. Søde Ibi Makienok, som jeg overhovedet ikke kender, men bare synes virker til at være en virkelig sød og rar person.

Backstage_MAC_ByMaleneBirger_8
Mine modeuge toppede altså da jeg kom backstage til By Malene Birger. Faktisk tror jeg at det var den sidste modeuge, den sidste tur backstage og det sidste show jeg så, men det er også et ret fint punktum at sætte, da det altid havde været min drøm, at komme med til showet og jeg havde spurgt et par gange tidligere.

Det er derfor så vidt jeg husker, 3 år siden jeg var afsted sidst og så kan jeg jo ret kliche-agtigt sige at tiden flyver. Om jeg nogensinde kommer til modeuge igen aner jeg ikke, en ting er at flybilletterne kan være dyre, men jeg ville ikke tage afsted for at tøffe rundt alene. Det skulle være noget hyggeligt halløj, hvor der også blev tanket op på den sociale konto.

Comments

  1. says

    Det var så hyggeligt! Og for mig var modeugen ligeså meget et hæng-ud med dig, som det var alt det andet ….. savner det nu også indimellem : <3