24 timer i Madrid

Madrid
Jeg var et smut i Madrid tidligere på ugen, tog afsted tirsdag sammen med kæreste og et par kollegaer og var tilbage igen onsdag. Formålet var at besøge “Salon de Gourmet” messen og så var det også bare en oplagt mulighed for et super hurtigt getaway. Madrid er sådan en dejlig by, der er smukt og grønt og et pulserende liv på den gode måde. Spanierne er i den grad udemennesker og selvom det var en tirsdag aften da vi var der, var der stadig mange mennesker ude og nyde en fin aften. Jeg fik i øvrigt afprøvet Uber for første gang, da vi nappede en Uber både til og fra en af de restauranter vi spiste på. Må indrømme at jeg fik et virkeligt godt indtryk af konceptet, det virkede meget professionelt med de chauffører vi kørte med og super smart at man i app’en kan se når bilen er på vej.

HG_Madrid
Inden vi kørte hjem igen om onsdagen var vi først på Toma Cafe 2, for at få morgenmad og kaffe, som navnet afslører er det deres andet sted i Madrid, det første skrev jeg om her. Efterfølgende kørte vi til Las Rozas Village, et outlet lidt uden for byen. Jeg ville købe børnetøj og havde slet ikke planer om noget til mig selv, meget typisk endte det så med at jeg ikke fandt noget børnetøj, men i stedet fandt et par cool sneakers til mig selv. Der fra var det så meningen at vi skulle køre retur mod kysten, men vi tænkte at det nok var bedre at spise frokost i byen, i stedet for at finde noget på en tankstation undervejs, så vi kørte til Honest Greens som ligger i et område med et hav af kontorbygninger og derfor var der travlt da vi kom til frokost. Forståeligt for konceptet er rigtig godt og man er sikker på at få et sundt og mættende måltid. Man vælger selv det forskellige indhold på sin tallerken og jeg endte ud med den lækre blanding herover. Tjek evt. deres instagram for flere lækre billeder!

Jeg nød ikke Madrid så meget som jeg burde, fordi jeg havde arbejde på hjernen. Der lå emails i indbakken og ventede på min reaktion og så er det svært at “slå hjernen fra”. Jeg tror ikke at jeg kommer på eventyr igen før slutningen af juni hvor kæresten og jeg skal til San Sebastian. Det glæder jeg mig virkeligt til og til den tid håber jeg ikke mails forstyrrer mig, ellers må jeg slå det fra et par dage og lade det vente.