På rette spor igen – vejedag

060518
Lige for tiden er det knap så sjovt at skulle til træning, jeg skal nemlig afsted alene da sønnen holder pause. Han har en masse eksamener den kommende tid og derfor vil han hellere fokusere på det end træningen. Jeg kan godt mærke, at når jeg så er i træningscenteret, så er jeg lidt mere fokuseret på hvornår jeg er færdig end jeg plejer at være. Ikke noget med “jeg napper lige en omgang mere”, jeg er mere ovre i “ej, så er jeg vist også færdig nu”. Men jeg vil stadig gerne afsted, jeg føler mig stadig godt til rette på denne måde og 3 gange træning om ugen er fast, kan jeg nå mere er det bare super.

Min vedholdenhed har givet pote, i sidste uge var jeg mere fokuseret på kosten og fik testet mig selv lidt af. Jeg har spist det samme hver morgen, havregryn med rosiner og skummetmælk, første gang vejet af, så jeg ved hvad jeg kan tillade mig at spise pr. portion og for mig er det ikke nogen kedelig morgenmad, det har passet mig fint at spise det og jeg føler mig mæt længe. Jeg har prøvet af om jeg kunne undvære mit ene stykke mørke chokolade pr. dag og det gik fint, det er dog ikke noget jeg vil give helt afkald på. Jeg har fået flere proteiner end jeg plejer, bl.a. via denne plantebaserede ret, som jeg har prøvet af og de små tiltag har nok hjulpet på vægttabet:

16. marts – 73,4 kg.
31. marts – 72,9 kg. -500g
7. april – 72,1 kg. -800g
14. april – 71,6 kg. – 500g
21. april – 71,2 kg. -400g
28. april – 71,2 kg. -standby
5. maj – 70,5 kg. -700g

Total -2,9 kg.

Nu er jeg ved at være tæt på mit første mål “under 70 kg.”, det burde godt kunne nås på en uge, men hvis det ikke gør bliver jeg ikke skuffet, jeg har det fint med de små skridt. Denne uge vil jeg fortsætte med den samme morgenmad, fordi den passer mig fint pt. Min kost er hovedsageligt plantebaseret fordi jeg sjældent har lyst til kød og jeg vil nok prøve flere vegetargryderetter af denne uge. Træningsmæssigt vil jeg se hvad jeg kan finde på af nye øvelser, kroppen skal udfordres lidt og ikke bare døses hen i faste rutiner. Det er snart to måneder jeg siden jeg påbegyndte min livsstilsændring og jeg er stadig fuld af glæde over det!

Comments